Saturday, May 31, 2008

congratulations dear....

hari ini bersamaan dengan 31hb Mei 2008 secara rasminya sahabat aku yg bernama Salwa telah selamat melangsungkan pernikahannya. teringat pada testimonial beliau di frenster aku:

"achik..dia ni dk skolah aku..kwn kt mozac yg best la.b'kwn baik mase form 5 ek,before that xde rapat sgtla.neway, she's a cool girl.even aku ade byk jenis kwn kt skola tu, dia ni lain skit.kesimpulannye, she's one of a kind, the kind that makes u'll never forget her for all ur life"

beb, macam x percaye ko dh kawen. rasanya mcm br semalam kita sama2 berpoye2 di dalam kelas. maksud aku bergosip sambil membuat pencemaran bunyi. haha....ingat tak kita berduet lagu Mark Antony & Tina Arena - I wanna spent my lifetime loving you? mase tuh filem Zorro tengah femes gitu. tapi agaknya sekarang ko dh tak perlukan aku sebagai teman duet ko sbb ko dah pon menemui someone to spent ur lifetime with. x pe la, aku pon sudah kurang membuat pencemaran bunyi sekarang. dh berkarat dh sore emas (err..) aku nih.

beb, pd aku ko ialah antara kawan yg paling 'genuine' yg pernah aku jumpa. i miss talking & gossiping & sharing feeling & secret & even singing with you. hopefully in the future kita masih ade kesempatan utk spend time together sambil mengenang balik kisah2 dulu. i'm happy for you. i really am. semoga ko and husband ko (yg ko x pernah nak bgtau pon namanya sape) akan berbahagia hingga ke akhir hayat.

sorry for not being able to make it to ur wedding today. klu dipanjangkan umur dimurahkan rezeki aku akan datang hujung taon ni. Insyaallah....

gambar tunang salwa yg aku curik kt frenster. u look so sweet in that purple kebaya (?). sayang xde gambo tunang (husband) ko skali. beb, jgn lupe letak gambo nikah ko plak pasni.


************************************************************************

congratulations jgk utk another one of my fren, Surayahani (yg aku panggil bedot tapi sekarang menggelarkan dirinya sbg su. hahaha...) yg akan melangsungkan pernikahannya pada 7hb Jun 2008. baru je terima kad kawen beliau siang tadi.

kalau ade kelapangan (lebih tepat lagi: klu parents aku lapang ), kami akan pergi. x jauh...kat seri medan je. tapi kt kg aku ni ade keje kawen yg lain. so no promise there. Insyaallah..