Friday, September 19, 2008

seronokkan jadi budak ini?





fuhh, rasa nak kembali ke zaman kanak-kanak. 16 tahun dulu beginilah aku agaknya.

tiada kerisauan. always smiling. always laughing.

oh how i miss those moments.


oh kameraku, aku harap si pencuri yang telah memisahkan kita berdua telahpun menerima balasan. miss you so much!


p/s: budak ini ialah my 10-years-old sister. aku kalau tengok gambar ni (banyak lagi sebenarnya) selalu rasa nak gelak. budak-budak memang comel kan?

Wednesday, September 17, 2008

from chomell to maram12th

tahun ni aku terlupa wish b'day untuk kau kan?

aku baru teringat yang aku terlupa. how bad can i be?

happy belated b'day to you [though i hope it's not too late. sorry!].

nak kawen [dgn cik S*K*S*H la. oh yes, jgn ingat aku tak tau] nanti jangan lupe jemput aku k.

for old time sake.

after all, we're still besfren kan?

i hope you, after having a gf, will not 'eliminate' me as your friend. she won't be jealous of us you know. i promise =D

best wishes for you. have a wonderful day!

Monday, September 15, 2008

Kembara Masa

1952
1954
1960
1966
1968
1978

1982
1990
1996
2000

amacam?


hot tak? *ekeke*






aku rasa macam nak buat rambut tahun 1982 tu la. boleh buat ganti topi mancing aku.