Tuesday, March 3, 2009

advice needed

aku tetiba dapat surat suruh jelaskan bil tertunggak untuk talian celcom sebanyak RM1416. dan lagi aku kena bayar dalam masa 14 hari lepas tarikh penerimaan surat atau aku akan disaman.


WTH?



pertama sekali, aku tak pernah guna line celcom melainkan yang pre-paid.

secondly, RM1416???? apa kes guna telefon sampai ribu-ribu? credit RM10 pun susah nak abis.



adakah ini berkaitan dengan IC aku yang hilang sebelum ni?



tolong bagitau aku apa yang patut aku buat. i certainly won't/refuse to pay for something yg aku tak guna. tapi risau jugak kalau tetiba kena saman.


please please please advice me on this......