Saturday, April 11, 2009

mom VS grandma

semalamkan my grandma buat my mom menangis.

me, my mom & my dad nak pergi pekan beli barang dapur + pergi pejabat pos. my grandma pesan belikan dia tutt 1 and tutt 2. my mom said dia boleh belikan tutt 1 tapi tutt 2 dia tak janji sebab mungkin tak singgah tempat tutt 2 jual.

pastu my grandma macam nak mengamuk plak and said some hurtful things to my mom.

isk, melampau betul.

aku dah lama tak tengok mak aku menangis. rasa bodoh je sebab tak tau macam mana nak sejukkan hati dia. luckily mood kecik ati dia tu tak lama. masuk keta kejap pastu dah ok. tapi afterward dia mengadu juga kat aku pasal perangai nenek aku tu.

takpelah, jadi tukang dengar pun kira ok la kan?