Wednesday, June 3, 2009

jangan happy sangat nanti menangis

Destinasi: Zoo Melaka of course. you can read, can you?




buang sampah dalam tong sampah ok. burung pun pandai.


sapa beruk?
SAYA!!


aku nak bela seko. sapa boleh bagi?



banyak sangat gambar. malas aku nak upload. gambar aku takde pasal aku jadi tukang ambil gambar. hari yang menyeronokkan tapi beransur menjadi hari paling tragis dalam hidup aku. kucing aku kena langgar moto depan mata aku sendiri. boleh bayangkan perasaan aku macam mana?

kucing aku masih hidup. tapi she's far from ok. aku dah bawak jumpa vet & he gave antibiotic injection to Sitam and some lotion for her wound. thank god dia tak miscarriage + patah kaki. but the thing is, aku nak bersihkan luka dia pun aku takut (dia sakit + blood) let alone nak sapu ubat.

aku semacam phobia tiap kali aku teringat balik insiden dia dilanggar tu. aku takkan lupa. ianya macam satu peringatan untuk jaga dia dengan lebih berhati-hati.

Sitam, she's not just a pet, she's a family. dia kesayangan aku.




p/s: aku sudah kehilangan selera untuk berblog. mungkin akan berehat for a long, long time.