Friday, July 3, 2009

mizzyN passed me a 'complicated' tag. hehe...

*Start Copy Here*

You do not have to be tagged to play along.

The game is simple and so are the rules.

1. Copy from *Start Copy Here* through *End Copy Here*
2. Add your site(s) to the list. Just be sure to post at each site you add.
3. Tag as many bloggers as you like so the list keeps on growing.
4. Let me know your blog’s name and url by leaving me a comment HERE. I will add you to the master list.
5. Come back and copy the master list back to your site, often. This process will allow late-comers to get as much link benefit as the first ones in.
We Are The World Bloggers Master List:1. Emila Yusof 2. The Other Side of Emila 3. Mariuca 4. Mariuca’s Perfume Gallery 5. Meow DiariesUnlisted One 7. Spiff, the Spaceman 8. My Sweet Escape 9. Nota Nurul 10. Life’s Tapestry 11. Spontaneous Insignificancy 12. LadyJava 13. Miss Igorota 14. Yoon See 15. mizzy N 16. Achique

*End Copy Here*

sekarang aku nak tag semua ex-student UTHM/KUiTTHO. you know who you are...




gedh: aku sebenarnya masih tak paham apa yg patut aku buat.

muka kau muka jawa

muka aku muka jawa?

muka aku muka jawa???



masa aku belajar memandu dulu itulah yang instructor aku, encik x, cakap. aku ingat lagi aku terbengang sikit masa tu. dalam fikiran aku muka jawa ialah macam muka indon kat malaysia ni. kepulauan jawa dekat indonesia kan?

AKU MUKA MACAM INDON. dang!

abistu muka melayu macam mana? aku tanya balik kat dia.

muka melayu macam A tu, jawab dia sambil merujuk pada A yang sama-sama belajar memandu dengan aku, merangkap jiran aku.

oooo. tak tau lak aku macam tu muka melayu.....

ntah macam mana orang kategorikan muka aku pun tak tau. macam aku kadang aku ingat orang tu indon tapi rerupanya bangla. ingatkan melayu rupanya indon. dan ada juga seorang india (dari india) yang kata (bentuk) muka aku macam india muslim kat negara dia tu. pulak??

tapi last time ada orang tanya aku, aku orang jawa ke? aku iyakan je la pasal masa tu aku tengah nervous semacam. and then dia kata "padanla comel". kihkihkih. kalau aku tau lama dah aku mengaku aku jawa.

sekian terima kasih.



p/s: orang jawa selalu dikaitkan dengan tempeh. orang jawa bukan kat johor je bang. merata malaysia ada. adik aku bagitau ada orang yang dia kenal, orang melaka, kata rasa tempeh tu macam makanan basi. kihkihkih.....


p/s/s: aku memang ada darah jawa belah abah. tapi tak pure. dah bercampur-campur dengan darah melayu. sampai aku mungkin dah takde.

Wednesday, July 1, 2009

what a nightmare

I'm a coward but still my curiosity gets the best of me. so i braced myself and went to this website to take a look.







i think i'm going to be sick.

Monday, June 29, 2009

stupid mistake

been downloading an anime for over 20 episode when i realized it have been dubbed to English. adoii....*ketuk kepala*




p/s: aku tak berapa suka tgk anime/kartun yang dah dialih bahasa kecuali ke BM sbb it turns out to be ridiculously funny. somehow. tapi tak semua anime la....

Sunday, June 28, 2009

tired of black

so now i'm turning white!


been wanting a 3 column blog template for so long now but boy why was it so hard to find the one i like? plus since i know shit about html/xml it's hard to find one which i don't have to tamper with the code and such.


so i gave up and used a 2 column template. i don't really like it but whatever. as long as you can read nothing else matter, right?


MJ died. it was a bit of a shock but i guess it his time. when my time come will you be sad for me?