Thursday, October 8, 2009

betulke putera katak tak wujud?

masuk ni ntah dah berapa kali katak masuk bilik aku. dah macam hotel dia pulak. dah la style bilik aku ni macam style jepun gitu, takde katil. kalau dia masuk dalam selimut aku camne?

ada skali masa raye ituhari kitorang tidur dalam 6 orang + 2 kucing bergelimpangan dalam bilik. tengah malam akak aku terjaga lepas terpegang satu benda pelik. KATAK WEH. pastu dia bukan nak pergi halau keluar. dia tekupnya katak tu dengan bantal kucing pastu sambung tidur. wtf?

ada sekali tu aku hampir terpegang katak time nak switch on pc dlm bilik. menjerit bagai nak rak la aku. THE DAMN KATAK SCARES THE HELL OUT OF ME.

la ni malam2 aku kalau dengar bunyi pelik sikit je akan bangun cari punca. kadang2 dengar bunyi katak cari2 tak jumpa. kadang2 elok je dia lepak depan pintu. time tu memang siap la. memang aku sebat dengan penyapu.


JAGA-JAGA KAU KATAK. I'LL BE WATCHING YOU.

Tuesday, October 6, 2009

the best bargain ever. or not.

i bought a (2nd, 3rd, 4th hand. or more) handphone from my sister. for RM20. damn cheap right? like super damn cheap.

i thought so.

initially.

the downside was, now she's wearing my clothes like they're her own.

it wasn't her first time (doing so). i always hated it and from time to time i would lash out my anger.

but it's freaking annoying when i couldn't say a word now because somehow i felt indebted to her.

and from the look of it, i think she knew exactly how i felt.

and she took advantage of it.

of me.

DAMN!



they say everything has a price to pay.

how true

*sigh*

*sigh*

*sigh*