Friday, April 23, 2010

Berita Harian Online | 6 pelajar lelaki direman bantu siasatan kes rogol

Berita Harian Online | 6 pelajar lelaki direman bantu siasatan kes rogol

OH MY GOD!

astaghfirullahalazim.....mengucap panjang aku bila baca berita ni semalam. budak 14 tahun dah pandai merogol. mendera somemore. and what's with the pencil? A PENCIL FOR GOD SAKE! try sticking it up your ass, you dumbshit. SAKIT BODOH! habis sepuluh, dua puluh tahun lagi kau nak jadi apa? KETUA SAMSENG? SERIAL RAPIST? BAPAK AYAM?

sedih. sedih aku bila mengenangkan nasib mangsa. dah la hamil. ntah apa la nasib dia lepas ni. entah apa la nasib anak dia lepas ni. umur baru 14 belas. tak sampai dua dekad. her life's destroyed now. siapa nak bertanggung jawab?

kalau ikut harian metro, mangsa adalah anak terbuang dan tinggal di rumah kebajikan. dah kena langgar lepas tu kau lenyek2 dia pulak. kurang ajar punya budak.

aku harap budak yang merogol dia, dengan kawan2 dia yang bersubahat tu dijatuhkan hukuman yang seberat-beratnya. kalau boleh sebat dia seratus kali. penjara seumur hidup. peduli apa kalau dia tu juvana. a crime is a crime. despite his age, kalau dia dah pandai merogol maknanya he can be treated as adult. he SHOULD be treated as one. barulah adil pada mangsa.

i can't imagine kalau family aku sendiri kena macam tu. or kalau aku seorang mak anak anak aku dirogol orang. maybe i'll be mad enough to kill the suspect with my own hand. MAYBE...