Friday, June 25, 2010

RAGE

perangai aku ialah no matter what you say about other people, aku tak akan amik pusing as long as aku tak rasa sendiri. first hand. i mean, everybody has a bad day. so kalau kebetulan kau terkena time orang tu angin tak baik ke apa, tak bermaksud dia tu memang jahat, teruk or whatsoever. cuma kau berada di tempat yang salah di waktu yang salah.

just because kau tak suka orang tu, doesn't mean aku pun kena tak suka jugak. aku akan layan dia macam biasa. so long as orang tu tak buat taik dengan aku la kan..

but today, aku naik hangin btol dengan sorang superior aku ni. i always heard some bad things about. like, dia ni suka menjerit (suka marah-marah i mean) & pengotor (they told me NOT to enter the toilet after her sebab dia ni macam spesies tak cebok lepas membuang), and aku without them telling me that pun aku rasa dia memang agak 'cold' orangnya. spesies yang layan orang besar-besar je. tapi ye la aku masih boleh tolerate lagi sebab selagi aku tak kena kan.. but today....today i was so angry sampai menggigil rasa satu badan. boleh aku hantar form kat dia & lepas dia sign tu (dh la sign kt tempat yg tak sepatutnya sambil mendengus kecil as if macam nak sign tu susah sangat macam nak daki gunung everest) dia boleh toss je form tu just like that. so freaking disrespectful. macam la dia tak boleh handed in the form balik pada aku secara baik. it wasn't the first time but today memang aku terasa sangat. sebab dia campak form tu lebih jauh dari biasa. and sebab dia buat muka.

celaka punya orang..

haiihhh...

ok. this rage ends today. tomorrow and next and the next day aku dah tak mahu fikir banyak-banyak. tension-tension pun tak guna ye tak? sebabnya aku bukan boleh mengelak untuk jumpa dia pun.



takpe, hari ni hari kau...

Sunday, June 20, 2010

maybe it's Justin Bieber. OR maybe it's Usher.



what i can say is, Justin is lucky he signed up with usher rather than Justin (Timberlake).

or am i wrong?