Saturday, October 16, 2010

Demam 2PM

ituhari aku bangun tidur aku rasa badan aku lenguh-lenguh. tekak pun rasa perit semacam. boleh tetiba aku terfikir aku kena buatan orang. kisahnya aku & rakan-rakan ada bersembang perihal santau-menyantau ni hari sebelumnya. mana la tau kan?

tapi takde lah. aku perasan je tuh. padahal aku tu ada ura-ura nak demam. tapi sebab aku gagah (Alhamdulillah) aku kena demam sipi-sipi aje. tempias je gitu. sakit tekak for a few days + selsema sikit. takde hal punya. paracetamol pun 2 biji je aku makan masa hari pertama. bila badan tak rasa seram sejuk aku anggap dah baik la tu.

tapiiii....lepas baik demam tu aku terjangkit demam lain plak. Demam 2PM. amik kau, siang malam aku asyik melayan lagu ni je.

let's chekidaut...



Fuyoohh.... shuffle tu!! nampak macam senang tapi percayalah, aku try dah banyak kali sampai sekarang tak jadi. hahaha. tapi aku suka lagu ni sebab utamanya ialah pasal suara-nya. how come they sounded sooo good, eh? eventhough i like their other songs, yang sebelum-sebelum ni punya, this is the first time i came to appreciate their voices.

looking forward to their new track!!



p/s : tak...aku tak demam pukul 2 petang....