Tuesday, January 18, 2011

Favourite

Sekarang kan....sekarang kan....SEKARANG KAN..........aku tengah gile dengan lagu ni. chekidaut bebeh..


That Man, man version



That Woman, woman version




tau sapa penyanyi untuk That Man versi lelaki tu? it's Hyun Bin man, HYUN BIN! kalau ko layan My Lovely Sam-Soon mesti ko tau punyalah.

ha samalah...aku pun tak tau dia boleh menyanyi...

ok, both of the songs are the OST of Secret Garden, drama korean yang tengah famous sekarang ini (and baru je abis airing kat korea sana). sebelum keluar, masa aku baca dia punya casts memang aku dah teringin nak tengok. because Ha Ji Won is the lead actress, man. and i was like, her loyal fan. tapi tengok hero, alamak Hyun Bin pulak. i mean, i like him but not so much. so i stalled sampai la dah abis airing and then i heard these songs. walamak terus jatuh cinta beb!

and now i've already downloaded 5 episodes. but i haven't watch it. Yet. sadly my sleeping times is fixed nowadays. so i cannot watch it on on weekdays. kena tunggu weekend. but i think i'm gonna wait sampai Chinese New Year punya Holiday. boleh terus tengok 20-straight-episode. YAY!!


berkenaan lagu di atas, melodi dia sama, but lyrics dia ada sedikit perbezaan antara man version & woman version. macam saling menjawab. sort of like Tenda Biru, lagu Dessy Ratnasari tu.. The male version of that song is Ditunangkan nyanyian oleh Anjasmara.




on a different story altogether, nenek aku buat donat guna RACUN LIPAS. not MAURIPAN.do you have any idea  how dangerous is that? oh man....*geleng geleng kepala*