Thursday, September 22, 2011

random #4


si kecik yang menganggu jiwa raga saya kebelakangan ini. 
the third one berkaler all black. jatuh dari bumbung petang tadi.
juga saya kembalikan kepada mummy.
I've met all three so saya agak berpuas hati.
 ye la, your mom took you away when you're about two days old.
seeing you guys sihat sudah cukup buat saya senang hati *love*

si kecil ini pula, saya sudah bercadang mahu membela dia.
i can take care of one kitten. i think!
dia adalah jenis yang friendly.
kesana-kemari mengekori ahli keluarga saya.
2,3 hari ni, kalau dIa masih hang around di sini,
akan saya mandikan wangi-wangi.
just you wait...


cousin saya bernikah pada 16 september 2011.
ya, lepas ni senang nak celebrate anniversary. 
sungguh 1 Malaysia!

tema hijau kah?
pelamin memang gorgeous. i loike..

tapi perkara paling hilarious pada hari itu ialah....
against all odd, these two were wearing the same (pattern) baju kurung.
ok to be fair, kaler tak sama la. one was blue (the left one, my along),
and one was black (the right one, my cousin).
kalau saya la, mesti tak sabar-sabar nak balik =P

ini adalah my Along darling daughters.
my god they were handful!
but they are also adorable walaupun selalu buat
auntie pusing. especially yang hujung belah kanan tu.
sungguh rebellious. geram i tau!
the one at the left look exactly like me masa i kecik dulu.
adakah bila dia besar akan serupa saya juga?

ini adalah sesi makeover untuk mereka berdua ni.
because they were wreaking havoc in my room, this was the only way
to silence them. suka sangat diorang ni
pakai lipstick. siap request nak kaler merah. hihi...

and this is me yang sibuk nak tumpang camwhore.
sengaja pakai red-coloured lipstick pasal nak
layankan kepala bebudak ni. macam mak lampir ko!
(although i picked the one picture yang tak nampak
saya macam mak lampir sangat. hehe)


sekian random post kita pada hari ini.