Tuesday, January 1, 2013

Goodbye 2012, Hello 2013

how long has it been?

setelah aktif (yang tak-la berapa aktif pun) bertwitter, jarang sangat ada rasa nak menulis entry baru di sini. because i usually have a lot to tell in the spur of the moment. after the moment passed, huh, kembali sifar fikiranku ini. actually tadi dok baca some of my anime/tv series related post, and then i thought why not write something di permulaan tahun baru ni? i don't actually feel that 2013 is that big of a deal, cuma an entry on the first day of 2013 sounds interesting. so, why not?

it'snotlikeihaveanythingelsetodo #foreveralone

tadi aku baru abis menonton episode akhir KAMISAMA HAJIMEMASHITA. what can i say? 13 episod tak cukup weii!! sebenarnya boleh je baca manga, tapi tak nak la kut. rasanya macam tak rajin. manga Skip Beat tiap-tiap bulan aku download. tapi tak baca-baca jugak. in fact, tak extract pun lagi dari winrar. the reason being, kumpul banyak-banyak lepas tu baca sekaligus. puas hati sikit kut. ini 30 pages je every month, ape sangat la jalan cerita dia...macam cite indon tu la, tak gerak-gerak. heh..

anyway, i'm currently watching PSYCHO-PASS, TONARI NO-KAIBUTSU KUN, ZETSUEN NO TEMPEST, CODE BREAKER and ada lagi la a few. but these are the ones worth mentioning. K-PROJECT & JORMUNGAND are also worth mentioning. but both dah tamat pun dalam last week & this week. but rasanya K-Project ada continuation kut. not sure (and malas nak gugel).

rasanya aku pernah mentioned SUKITTE LI NA YO on twitter. it was interesting in the beginning. beginning je la... lepas tu biasa-biasa je. romanticness overload kut?

which is.......not interesting.......for me??

haha #bitter.


moving on, kalau pasal tv series, apart for the usual series yang aku layan, NEW GIRL & CONTINUUM adalah cerita yang aku layan tahun ni. i mean, apart from Merlin, The Mentalists, Revenge, Once upon a time, Grimm, Hart of Dixie, Rizzoli & Isles, Fringe, Supernatural, Bones, The Vampire Diaries..etc..ctc....aku layan New Girl purely for Zoey Deschanel. too cute! she & Emily Deschanel is so similar yet so different. i can't even....but i like them both. selain dari itu, kawan dia si Cece is so gorgeous. me love!

Continuum had great 'concept' and that's what kept me going. i don't really like it, like it...but it had its moment.

and oh, i dropped Chuck from my to-watch list.


Morgan.got.the.intersect? WHO CARES?


ok la, sebagai penutup aku sajikan ED from Kamisama Hajimemashita. enjoy...


 

No comments: